Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Överföringar, uttag och insättningar

Hur lägger jag upp en stående överföring till mitt bosparande?

Logga in i din internetbank. Där väljer du att lägga upp en stående överföring. Hur du gör är olika från bank till bank, men vanligtvis ligger tjänsten under ”betala och överföra” eller dylikt. Är du ansluten till en telefonbank med personlig service kan du även ringa dit och be dem lägga upp en överföring till ditt HSB Bosparkonto. Har du ingen telefon- eller internetbank ska du kontakta din bank, så hjälper de dig att ordna en överföring.

OBS. För samtliga alternativ måste du veta kontonumret på det HSB Bosparkonto som du vill göra överföringen till.

Hur gör jag ett uttag från mitt HSB Bosparkonto?

Det gör du genom att logga in i Hembanken på danskebank.se

OBS. Tar du ut pengar som du har fått bosparpoäng för så förlorar du en poäng per påbörjad 100 kronor. Ett eventuellt överskottssparande kan du ta ut utan att förlora bosparpoäng.

Kan jag lägga upp en stående överföring till mitt HSB Fasträntekonto?

Nej, det kan du tyvärr inte. Ett HSB Fasträntekonto är ett bundet, treårigt sparande. Du kan inte "fylla på" med mer pengar under bindningstidens gång.

HSBs bosparande erbjuds i samarbete med Danske Bank

Kontosparandet omfattas av insättningsgaranti upp till 1 050 000 kronor. Läs mer här.

Här kan du också läsa mer om vår personuppgiftspolicy och våra bosparregler.