Nyhetsbrev nr 1

15 mars 2016

Nyhetsbrev nr 1 - 2016

Info från styrelsen       

 

Hej allihop!

Nu är det snart vår och vi i den nya styrelsen har träffats på det första styrelsemötet. Med ny energi och entusiasm ser vi fram emot arbetet det kommande året. Nedan följer lite nyttig information:

·       Tvättstugorna – på grund av skadegörelse och att obehöriga vistats i utrymmena kommer tvättstugorna ej längre vara tillgängliga dygnet runt. De kommer endast vara öppna mellan klockan 06:30-23:00.

·       Info om ytterdörrarna – när ni installerar nya ytterdörrar ber vi i styrelsen medlemmarna att ta hänsyn till att det i trappan ska se enhetligt ut. Tidningshållare rekommenderas ej och om de sätts upp skall de fästas på ytterdörren på eget ansvar.

·       OVK – Många lägenheter har fått anmärkningar på imkanal kök, fasadluckor sovrum samt spisfläkt/pax. De som fått anmärkningar kommer få information kring vad som behövs åtgärdas i brevlådorna inom kort.

·       Stadgar – då vi fick nya stadgar på årsmötet kommer den enskilda lägenhetsinnehavaren har utökade ansvarsområden. Information kring detta kommer också komma ut inom kort.

·       Avgiftshöjning – Från och med den 1 juli kommer det bli en avgiftshöjning på tre procent. 

·       Vattenläckor – som ni vet är våra rör gamla som gatan och vi ber er därför vara uppmärksamma på eventuella vattenläckor. Märker ni att det är fukt/vatten någonstans vill vi att ni kontaktar vicevärden, detta kostar annars föreningen mycket pengar. Om man är osäker är det bättre att höra av sig en gång för mycket!

·       Hot, våld och trakasserier är inte tillåtet medlemmar emellan! I dessa situationer skall störningsjouren kontaktas i första hand. Om ni upplever att det är en mycket hotfull/våldsam situation – ring polisen!

Med vänliga hälsningar,

 

Styrelsen Brf Ganbo