Nyhetsbrev nr 5

30 juni 2016

Nyhetsbrev - Juni 2016

Information från Styrelsen

 

- Grillplastsen: I dessa härliga sommartider är vi många som sitter ute och njuter. Det är trevligt att se att så många av våra medlemmar nyttjar våra gemensamma uteplatser! Tänk bara på att plocka upp skräp efter er så håller vi de gemensamma utrymmena trivsamma och riskerar inte att några skadedjur delar våra uteplatser med oss.

- Hundkoppel:  Alla hundar skall vara kopplade på föreningens område. 

- OVK: Vi vill påminna om att de som fått anmärkningar på OVK;n skall åtgärda detta innan den 30juni. Ny besiktning sker i Augusti.

- Obetalda avgifter: Dessvärre ökar antalet obetalda avgifter, vilket kostar föreningen allt mer pengar. Tänk på att det är viktigt att betala avgiften i tid.

- Hot och Trakasserier: Vi vill återigen understryka att det är strängeligen förbjudet att hota och/eller trakassera varandra i vår förening. Alla störningar skall anmälas till störningsjouren. Utan dessa anmälningar och dokumentation från oberoende part kan styrelsen inte utfärda de åtgärder som krävs.

- Relining: Vi vill också informera om att reliningsarbetet fortsatt är i startgroparna och upphandling av konsulter pågår just nu.

Vi önskar er alla en trevlig sommar!

Styrelsen