Nyhetsbrev nr 6

12 oktober 2016

Nyhetsbrev - September 2016

Information från Styrelsen

- OVK: Tidsfristen för åtgärdande av OVK:n har passerat. Trots detta har många inte åtgärdat de anmärkningar de mottagit. Detta är varje lägenhetsinnehavares ansvar, oavsett hur längenheten såg ut när man köpte lägenheten. Om anmärkningarna inte åtgärdas kommer innehavarna hållas ekonomiskt ansvariga för bristerna. Vi vill även understryka hur viktigt detta är ur ett säkerhetsperspektiv för alla medlemmar i föreningen då det handlar om brandrisker och alla boendes säkerhet.

- Cykelrensning: Cykelrensning kommer att ske nästkommande dagar. Håll utkik i era portar gällande instruktioner och information. 

- Relining: Arbetet med upphandling av tjänst har inletts och anbudsmötet kommer att hållas under september. Samtliga medlemmar kommer att kallas till ett informationsmöte i god tid innan arbetet sätts igång. Informationsmötet kommer hållas av entreprenörerna och då kommer vi alla ha möjlighet att ställa frågor och ventilera eventuella funderingar. 

- Offentlig urinering: Offentlig urinering är både tämligen otrevligt och faktiskt olagligt - detta gäller även vid den låsta grinden på Östra Farmvägen (mellan 44B och 46A)! Om någon sett detta ske får ni gärna informera Vicevärden Mike om vem den skyldiga är. 

Med Vänliga Hälsningar

Styrelsen