Nyhetsbrev nr 3

15 maj 2016

Nyhetsbrev nr 3 - 2016

Information från styrelsen

Brand i balkong: Som en del av er säkert uppmärksammade hade vi oturligt nog en brand på en balkong i föreningen för ett litet tag sedan. Styrelsen rekommenderar alla medlemmarna att se över sina balkonger och avlägsna eventuella lättantändliga material då brandrisken är hög. Tänk även på att inte ha laddare och dylikt i eluttagen då ni inte är hemma.

Grillplatser: Nu är det äntligen vår- och sommarvärme och många vill grilla på våra fina uteplatser. Vänligen tänk på att inte lämna matrester som kan dra till sig ohyra. Även här är det viktigt att tänka på brandrisken, både i gräs och i soptunnor.

Sopcontainer: Efter sommar, sol och semester kommer det beställas en container där medlemmarna har möjlighet att rensa ut och slänga. Informationsblad med datum och plats kommer sättas upp i trapporna.

Rensning av skrotcyklar: På önskemål från medlemmar kommer en utrensning av skrotcyklar ske efter sommaren. Mer information kommer sättas upp i god tid innan denna utrensning sker så alla får en chans att rädda sin cykel.

Entrémattor: Entrémattorna är slitna och nya mattor kommer upphandlas och finnas tillgängliga inom kort.

Sophantering: Gällande sophanteringen vill styrelsen återigen påminna medlemmarna om att platta till/vika ut kartonger, wellpapp och dylikt när ni använder miljöhusen. Föreningen betalar höga summor varje år då detta inte efterföljs. Om vi alla hjälps åt med detta kommer förhoppningsvis kostnaderna sjunka och miljöhusen bli trevligare.

Glad sommar!

Med vänliga hälsningar,

 

Styrelsen Brf Ganbo