Bolina 3.0 är ett avtal mellan HSB Malmö och Telia som består av kollektiva tjänste för för bland annat bredband och digital-tv.

Flyttar du från en hyreslägenhet?

Om du ska flytta från din hyreslägenhet hos HSB Sundsfastigheter behöver du i god tid innan du flyttar säga upp ditt Bolina 3.0-avtal (bredband och tv). Det gör du genom att ringa Telia på 020-20 20 70. I samband med detta får du hem en retursedel och emballage för att skicka tillbaka tv-box och router. 

Obs! Under samtalet behöver du identifiera dig med Bank-id. Om du saknar Bank-id behöver du besöka en Telia-butik och få en personlig kod (koden kan användas i andra ärende hos Telia). 

Ska du flytta från hyresfastigheterna Ludvigsro 6 eller 7?
Säg upp ditt avtal enligt ovan, men lämna kvar tv-box och router i lägenheten.

Flyttar du in i en hyreslägenhet?

Om du nyligen har skrivit kontrakt för en hyreslägenhet hos HSB Sundsfastigheter behöver du göra så här för att Bolina 3.0 (tv och bredband) ska fungera:

1. Beställ router och tv-box samt aktivera de nya tjänsterna på telia.se/aktivera, alternativt ring Telia på 020-20 20 70. 

Om du ringer Telia, kom ihåg att nämna att du flyttar in i en hyresfastighet som är ansluten till Bolina 3.0. Under samtalet behöver du identifiera dig med Bank-id. Om du saknar Bank-id behöver du besöka en Telia-butik och få en personlig kod (koden kan användas i andra ärende hos Telia). 

2. Telia skickar en avi till din nya adress, så att du kan hämta ut router och tv-box hos postombud.

3. Du installerar den nya utrustningen.

Flyttar du från en hyreslägenhet?

Om du ska flytta från din hyreslägenhet hos HSB Sundsfastigheter behöver du i god tid innan säga upp ditt Bolina 3.0-avtal (bredband och tv).

Det gör du genom att ringa Telia på 020-20 20 70. I samband med detta får du hem en retursedel och emballage för att skicka tillbaka tv-box och router. 

Obs! Under samtalet behöver du identifiera dig med Bank-id. Om du saknar Bank-id behöver du besöka en Telia-butik och få en personlig kod (koden kan användas i andra ärende hos Telia). 

Ska du flytta från en hyreslägenhet i fastigheten Ludvigsro 6 eller 7?
Säg upp ditt avtal enligt ovan, men lämna kvar tv-box och router i lägenheten.

Så installerar du tv-box och router

Har du den nya utrustningen redo? Bra! Här finns info om hur du installerar dem.

Behöver du hjälp att installera? Få gratis installationshjälp från Telia.

Om du vill köpa till fler tjänster, som högre hastighet eller fler tv-kanaler, logga in på Mitt Telia och beställ.

Tv-paket Mellan ingår

Bredbandsuppkoppling

Telia Smart Family

Ett enkelt och bra paket som innehåller det du behöver för att komma igång med en smidigare vardag. Du kan även styra bland annat IKEA Trådfri med Smart Family app och gateway.

Läs mer om Telia Smart Family här.

Undrar du över något?

Behöver du hjälp?

Detta är Bolina 3.0

Bolina 3.0 är ett exklusivt avtal mellan HSB Malmö och Telia.

Alla hyresfastigheter (HSB Sundsfastigheter) har Bolina 3.0, dessutom kan HSB Malmö-bostadsrättsföreningar välja detta kollektivt till samtliga bostadsrättshavare.

Det innebär att du som boende får ett framtidssäkrat hushåll som är redo för framtidens smarta hem. Inte nog med det, du får du även ett fullproppat paket med förmånliga tjänster och den senaste utrustningen. Dessutom förenklar det för dig, eftersom du får samma leverantör när det gäller TV och bredband.

Detta ingår

  • Bredband 250/250
  • Bredbandstelefoni (eventuell samtalskostnad tillkommer)
  • IoT
  • Trådlös router
  • Tv-box
  • Tv-kanaler – Med Telia Tv får du Sveriges bredaste utbud av tv, serier och film. Allt finns samlat i tv-boxen, där du kan titta enligt tablån eller när det passar dig.
  • Telia Play – Med appen Telia Play kan du dessutom streama ditt innehåll. Sveriges största Filmbutik ingår.
  • Telia Life – När du samlar både mobilabonnemang och bredband hos Telia vill de ge dig en förmån. Välj mellan mer surf i mobilen eller ett mobilt bredband – helt utan extra kostnad.
  • Unik support för Bolina-kunder på telefon 020-20 20 70 samt gratis installationshjälp.

Är du styrelseledamot i en bostadsrättsförening?