Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar i Malmö

Väljer ni fastighetsförvaltning från HSB Malmö gör ni en klok investering för styrelsen, för de boende och för bostadsrättsföreningens framtid. Vi på HSB Malmö har stor kunskap och lång erfarenhet av att sköta fastigheter.
mainimage

Vi har en idé om hur er förvaltning kan bli enklare

Vi föddes ur idén om att alla ska ha möjlighet till ett bra boende. Till exempel idéer om hur vi kan underlätta bostadsrättsföreningens arbete och underhålla fastigheten på ett smart och hållbart sätt. 

Här visar vi många av de tjänster som HSB Malmö kan erbjuda din bostadsrättsförening. Det finns en mängd smarta och bekväma servicelösningar, så det är all idé att läsa!

Vi kan bland annat hjälpa er med den löpande ekonomin, teknisk förvaltning, fastighetsskötsel, renoveringar, solceller, underhållsplaner, bostadsrättsjuridik, smarta energitjänster, och en mängd annat som ska hanteras i en bostadsrättsförening för att det ska fungera effektivt och hållbart.

Ni väljer själv vad ni har behov av, så sätter vi ihop ett paket som passar. Och ni behöver inte vara medlemmar i HSB – våra tjänster finns till för alla som drömmer om ett bekvämt styrelsearbete och en välskött bostadsrättsförening som behåller sitt värde.

Våra fastighetsförvaltare finns nära din bostadsrättsförening i Malmö

HSB Malmö hittar du i Malmö, Burlöv, Lomma, Svedala, Vellinge och Trelleborg. Med huvudkontor och mindre kontor i Malmö, samt lokalkontor i Trelleborg och Svedala, finns vi alltid nära din förening och erbjuder tjänster med lokal anknytning.

Oavsett hur stor förening eller fastighet, och oavsett om ni är HSB-medlemmar eller inte.