Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

5 tips för ökad brandsäkerhet

24 november 2021 Under årets mörkaste månader ökar antalet brandrelaterade olyckor vilket bland annat beror på att just brasor och levande ljus passar sig väl för att höja såväl värmen som mysfaktorn. Men det är viktigt att ha ett brandsäkert tänk innan du tänder allt för många flammor och vi har 5 säkra tips för dig!

Det är oftast vardagliga saker som gör att en brand uppstår i hemmet, exempelvis att vi glömmer bort att spisen står på eller att vi glömmer blåsa ut ett levande ljus. Men det finns några saker som vi kan göra för att förebygga att en allvarlig brand bryter ut, att den sprider sig och och att det uppstår svårigheter vid utrymning av fastigheten. 

Ta del av vår video för 5 brandsäkra tips!