Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Elpriset säkrat för 2022 - gå med i HSB Skånes gemensamma elupphandling!

10 november 2021 Under 2021 såg vi en elmarknad som var väldigt ansträngd med stora prissvängningar. För våra kunders trygghet har vi nu säkrat elpriset för 2022 med Vattenfall AB.

Det fasta priset gäller de föreningar som redan är med i elupphandlingen samt de som går med i upphandlingen under år 2022. 

Välj miljöel till ert elavtal – påverka ert klimatavtryck

Ni kan välja mellan en rad olika miljöprodukter till ert elavtal såsom:

  • Ursprungsmärkt vattenkraft
  • Bra Miljöval vattenkraft
  • Bra Miljöval vindkraft

Fler fördelar

För att ge de bostadsrättsföreningar som är med i elupphandlingen ytterligare fördelar har HSB Skåne tillsammans med Vattenfall tagit fram ett kvalitetssäkrat ramavtal gällande försäljning av överskottet av den el som produceras i installerade solcellsanläggningar och matas ut på elnätet. I korthet innebär det att Vattenfall betalar aktuellt spotpris, timme för timme, minus en så kallad balanskostnad. 

HSB Skåne och Vattenfall har även tagit fram ett fördelaktigt elavtalserbjudande till boende i bostadsrättsföreningar som är med i elupphandlingen. 

Ta del av den gemensamma elupphandlingen!

Bostadsrättsföreningar som har någon form av förvaltningsavtal med HSB Skåne kan ta del av den gemensamma elupphandlingen. Vill din föreningen vara en del av upphandlingen? Läs mer om upphandlingen i Mitt HSB och skicka in fullmakten nedan till HSB Skåne. Senast den 30 november behöver den vara HSB Skåne tillhanda. Fullmakten skickas till: Att: Tina Wrentner, HSB SKåne, Box 1712, 221 01 Lund.

Eventuella frågor gällande upphandlngen besvaras av Tina Wrentner, HSB Skåne, på tina.wrentner@hsb.se

Är du nyfiken på elpriset?

Kunder till HSB Skåne har möjlighet att ta del av elupphandlingen. Logga in för att se det fördelaktiga elpriset.