Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ledarskapsutbildning för våra ordförande och vice ordförande

12 oktober 2021 HSB Norra Stor-Stockholm bjuder in till Ledarskapsutbildning för ordförande och vice ordförande i våra föreningar och samfälligheter.

Den 11 november drar Ledarskapsutbildningen igång på HSB Norra Stor-Stockholm.

Detta är en ny satsning som har gjorts för att lyfta kunskapen och ge rätt verktyg till våra ordförande och vice ordförande ute i föreningarna. Rollen som ledare innebär ett stort ansvar och denna utbildning kommer under 4 tillfällen erbjuda en möjlighet för ordförande och vice ordförande att växa i sina roller som ledare. 

Utbildningen innehåller ämnen såsom Målstyrning, Ansvar och uppdrag, Konflikthantering, Mötesteknik, Presentationsteknik och andra viktiga ämnen för ledare

Klicka här för att läsa mer om utbildningen och för att komma till anmälan.

 

Utbildningen hålls av Tomas Ohlin som har över 15 års erfarenhet av ledarskapsutveckling och utbildning. Han har tidigare hållt denna utbildning hos HSB Södertörn med mycket bra recensioner från deltagare.

Läs artikeln om Firas Danil som gick utbildningen förra året:  Klicka här för att komma till artikeln i Uppdraget 

 

Efter avslutad utbildning får deltagare ett diplom som visar att du är diplomerad ordförande/vice ordförande.