Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen hem till framtiden

15 april 2021 Den 15–16 april öppnar vi upp de digitala portarna till framtidens boende – HSB Living Lab – för ett dygn av livesänd forskning, seminarier, paneldiskussioner, interaktiva visningar och samtal med de boende om vardagslivet i labbet.

Datum: 15–16 april 2021
Tid: 10:00-10:00
Var: Livesändningen kommer att ske via HSB Living Labs YouTubekanal
Mer information: Här hittar du programmet för livesändningen

HSB Living Lab är en världsunik forskningsarena där HSB testar och utvecklar nya sätt att bygga och forma framtidens boende. Sedan invigningen av forskningshuset 2016 har över 100 projekt startats. Det har varit allt från paketleverans hem till dörren från en liten robot och nätverksuppkopplade bisamhällen till gröna, levande fasader och AI-styrd energioptimering – där flera smarta innovationer som testats i huset nått ut till HSBs fastigheter.

– Det känns smått magiskt att tänka på hur mycket som hunnit hända på fem år. Och under de kommande fem åren kommer vi fortsätta att genomföra tester och experiment som ska bidra till utvecklingen av framtidens hållbara boende, säger HSB Living Labs projektchef, Emma Sarin.

För att visa allt spännande som pågår – och bjuda in intresserade till framtidens boende – öppnar vi nu upp HSB Living Lab för ett dygn av livesända visningar av projekt, seminarier, paneldiskussioner, interaktiva visningar och samtal med de boende om hur de upplever vardagslivet i labbet. 

Mer info om eventet

Läs mer om HSB Living Lab 24h här
HSB Living Lab 24h