Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Möt HSB Sydost på Fastighet2021 i Västervik

26 oktober 2021 Sedan våren har HSB Sydost antagit nya förvaltningsuppdrag i Västervik och etablerat en ny organisation för att möta upp efterfrågan av våra förvaltningstjänster bland såväl medlemsföreningar som externa föreningar. På fastighetsmässan 27 oktober finns vi med som utställare, och kommer även hålla i ett seminarium om energiåtgärder som ger effekt för både miljö och ekonomi.

Ökad marknadsandel och närvaro i Västervik
Västervik är en ort där vi har många HSB-föreningar, där våra medlemmar under en längre tid har efterfrågat en högre närvaro och större utbud av tjänster. HSB Sydost har nu antagit nya stora uppdrag och ökat upp personalstyrkan inom fastighetsservice för att möta den efterfrågan. Målet är att kunna erbjuda hela vår palett av tjänster inom teknisk förvaltning till såväl medlemsföreningar som externa föreningar.

Fastighetsmässan 2021
Fastighetsmässan i Västervik äger rum den 27 oktober kl. 17-20 på Västerviks Teater och Konferens. Här träffas fastighetsägare, leverantörer, medlemmar i bostadsrättsföreningar och de som jobbar aktivt med förvaltning och drift av flerbostadshus.

På mässan finns det möjlighet att lyssna på intressanta föredrag, ta del av eventerbjudanden och framför allt nätverka med andra i branschen!

Seminarium om energiåtgärder som ger effekt för både miljö och ekonomi

Tid: 19.25 - 19.50

Med olika energiåtgärder kan ni minska era energikostnader, få bättre koll på föreningens elanvändning och ökad komfort för de boende.

HSB Sydosts egna energikonsult Rasmus Becke finns på plats och berättar om;

  • Energideklaration, vad händer nu?
  • Olika energiåtgärder
  • Driftavtal
  • Det statliga energistödet
  • Laddboxar till elbilar
  • Upphandling

Läs mer om mässan och anmäl dig som besökare via knappen nedan;

Anmäl dig här

Fastighetsmässan i Västervik

Datum: 27 oktober
Tid: 17:00 - 20.00
Plats: Västerviks Teater & Konferens, Spötorget 1 Västervik