Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Göta säljstartar ytterligare ett bostadsprojekt i Falkenberg

01 november 2021 För ganska exakt ett år sedan säljstartade HSB brf Stinsen på Tröinge Ängar i Falkenberg.
– Projektet sålde bättre än förväntat och gör att vi redan nu kan påbörja försäljningen av ytterligare 60 lägenheter i samma område, berättar Henrik Melin, projektledare på HSB Göta.

Planen har redan från början varit att bygga tre moderna punkthus på Tröinge Ängar; HSB brf Stinsen med 35 lägenheter i ett hus och därefter 60 lägenheter i två hus i form av HSB brf Stationen. Och planen håller.

– Tröinge ängar är ett av Falkenbergs mest expansiva lägen. Det är ett lugnt och barnvänligt område med fina gång- och cykelvägar som enkelt tar dig till stranden, centrum och skolor, säger Henrik Melin. Närheten till stationen gör det också enkelt för den som vill pendla till andra orter.

HSB Brf Stationen består i likhet med Stinsen av ett niovåningshus med allt från välplanerade tvåor till rymliga fyror med boareor från 75 till 96 kvadratmeter men även ett hus i sex våningar. Planlösningarna är öppna där kök och vardagsrum integreras och alla lägenheter har rymliga balkonger där möjligheten till inglasning finns som tillval.

– Falkenberg växer och hela området Tröingeberg har blivit väldigt populärt. Alltsedan vi närmade oss försäljningen av de sista lägenheterna i HSB brf Stinsen har intresset för de andra två husen varit stort. Vi har redan flera spekulanter som ser fram emot den här säljstarten, säger Sofie Gustavsson, mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Falkenberg.

Planerad byggstart för projektet är vintern/våren 2022 med inflyttning våren 2024.

För frågor kontakta:

Henrik Melin, HSB Göta
Tel: 010-442 36 43

Sofie Gustavsson, Svensk Fastighetsförmedling
Tel: 0346-488 47