Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ska ni renovera outnyttjade ytor i er bostadsrättsförening?

26 november 2021 Har er bostadsrättsförening outnyttjade ytor som vindar, en föreningslokal eller liknande som ni vill göra om till bostäder? HSB Södertörn har hjälpt HSB Brf Tre Källor i Norsborg när de ville bygga om deras tidigare gym till bostad.

Vill ni veta mer om fastighetsutveckling till er brf?

Vi hjälper er förening med projektledning av allt från ritningar och bygglov - till genomförande av renoveringen.

Ja, kontakta mig!

 

Ett gym blir till en bostad?

HSB Brf Tre Källor i Norsborg kontaktade HSB Södertörn då de hade ytor i sina fastigheter som de inte tyckte nyttjades på det sätt utrymmena hade potential för. Föreningen hade en idé om att bygga om deras tidigare gym på 79 kvadratmeter till en bostad istället.

De kontaktade HSB Södertörn som involverades i projektet. HSB Södertörn hjälpte med projektledning och drev arbetet med allt från planritningar, bygglov och kvalitetssäkring - till själva genomförandet av renoveringen. 

Lokalerna före och under rivning av det gamla gymmet hos föreningen:
trekallor_fore.jpg

trekallor_fore2.jpg

trekallor_fore3.jpg


tre-kallor_under.jpg

tre-kallor_under1.jpg

tre-kallor_under2.jpg

Redo för inflytt!

tre-kallor_efter1.jpg

tre-kallor_efter.jpg

trekallor_efter4.jpg

trekallor_efter3.jpg

 

Vill ni veta mer om fastighetsutveckling till er brf?

Ja, kontakta mig!