Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Göteborg arrangerar seminarium om ungas bostadsdrömmar på Frihamnsdagarna

18 augusti 2022 ”Går det åt skogen för oss, så går det åt skogen för framtiden också” – om ungas chanser att få bostad. Det är rubriken på HSB Göteborgs seminarium på Frihamnsdagarna som äger rum fredagen den 26 augusti klockan 10.00 på scenen Fadime ( Paviljong 1).

Frihamnsdagarna 2022

Vi har frågat unga Göteborgare hur de tror att de kommer bo i framtiden, hur de ser på sina chanser att uppfylla sina bostadsdrömmar och vad de vill att politikerna ska göra åt bostadssituationen.

Tillsammans med vår expertpanel dyker vi djupare i de ungas tankar, möjligheter och drömmar.

Tid: Fredagen den 26 augusti klockan 10.00 på scenen Fadime ( Paviljong 1).

Medverkande:
Johan Nyhus, ordförande HSB Riksförbund
Katarina Liljestam Beyer, vd och medgrundare av COLIVE
Kaj Granath, arkitekt och gästforskare på Chalmers Ace
Emma Sarin, projektchef HSB Living Lab.

Samtalet modereras av André Johansson, marknads- och kommunikationschef HSB Riksförbund.  

Välkommen att lyssna!

Mer information om arrangemanget finns på Frihamnsdagarnas webbplats, där kommer också länk till live-stream att finnas i samband med att seminariet äger rum.  

Frihamnsdagarna arrangeras 25 - 27 augusti i Göteborg och är Sveriges nya demokratiska arena för samtal om stadens utveckling där näringsliv, politiker och allmänheten möts. Det är kostnadsfritt att besöka Frihamnsdagarna och samtliga programpunkter från de olika scenerna streamas live under evenemanget.