Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Living Lab söker brf:er till studie

11 mars 2022 Har ni gemensamma ytor i er brf som är populära och välanvända? I så fall kan de vara intressanta för en studie om välutnyttjade gemensamma utrymmen.
Fikastund i tvättstugan i HSB brf Mariedahl I HSB brf Mariedahl i Mölndal har den vanliga tvättstugan gjorts om till en trevlig och inbjudande tvättstudio där grannar kan mötas.

HSB Living Lab söker goda exempel bland bostadsrättsföreningar som exempelvis har en gemensamhetslokal, övernattningsrum, gym, odlingar eller en utemiljö som de boende ofta och gärna utnyttjar.

Hur gick ni tillväga i er brf? Och vilka är era bästa knep för att få upp intresse och engagemang? Hör av er till till HSB Living Labs projektkoordinator om ni vill dela med er av era tips till studien: madelaine.doufrix@hsb.se.

Här kan du läsa om senaste nytt från HSB experimenthus – HSB Living Lab.