Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Möt HSB Sydost på höstens fastighetsmässor

14 september 2022 Under hösten kommer HSB Sydost att finnas med som utställare på Fastighet 2022, årets fastighetsmässor som ordnas runtom i Sverige av Marknadsrespons. Vi kommer att besöka Karlshamn, Kalmar, Oskarshamn, Karlskrona och Växjö.

Om Fastighet 2022

Mässorna Fastighet 2022 ordnas av företaget Marknadsrespons med en mässturné över hela landet. Målgruppen är ägare av flerbostadshus såsom bostadsrättsföreningar, bostadsföretag och privatägda flerbostadshus. Mässan är kostnadsfri för besökare och hålls under vardagskvällar kl. 16.00 – 19.00. Under kvällen finns möjlighet att besöka och mingla med de olika utställarna och lyssna på intressanta föredrag.

Läs mer och anmäl dig till den mässa du önskar besöka här >>

 

HSB Sydost finns med som utställare på följande orter:

  • 14/9 – Karlshamn, Mörrum Folkets hus och park
  • 15/9 – Kalmar, Guldfågeln Arena
  • 20/9 – Oskarshamn, Forum
  • 5/10 – Karlskrona, Brinova Arena
  • 6/10 – Växjö, Växjö Konserthus