Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Sänk tempot och få mer gjort – föreläsning med Trine Grönlund

13 september 2022 Är du under 35 och har ett liv som ibland snurrar på för snabbt? Nu bjuder HSB Sydost in till en föreläsning om mental hållbarhet.

Trine Grönlund är grundare av det mentala gymmet Innergi och erbjuder en inspirerande föreläsning där hon hjälper oss att träna upp vårt fokus, vår hjärna och vår mentala hälsa. Trine lär oss tänka i nya tankebanor och ger oss verktyg för att möta utmaningar i vardagen.

- Idag vet vi ganska väl vad som ska till för att ta hand om vår fysiska hälsa, att vi måste motionera, äta bra och vila. Men när det kommer till vår mentala hälsa är bilden inte alls lika tydlig. Hur ska man tänka, känna och agera i vardagen för att kunna prestera på topp och må bra utan att dräneras? Hur vilar vi hjärnkontoret när så många tankar tävlar om uppmärksamheten? Och vad är det egentligen man kan göra åt sitt inre välbefinnande när världen runt om är kaos? menar hon.

imagezxu6g.png

Välkommen på föreläsning!

Föreläsningen med Trine Grönlund äger rum den 17 november kl 17:00 i Kalmarsalen, Kalmar.
Höstens föreläsning är den andra i serien Ung och Engagerad. Varje föreläsning är fristående och kostnadsfri och öppen för alla medlemmar under 35 år.