Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen på webbinarium om HSBs bosparande!

04 april 2022 Är du nyfiken på vad det innebär att bospara i HSB? Den 18 maj klockan 18 bjuder HSB Göteborg och Danske Bank in till ett kostnadsfritt webbinarium där du får veta mer om hur HSBs bosparande fungerar.  

Vi berättar om på förtur till bostäder, bosparande i fonder och investeringssparkonto (ISK) och ger en spaning på bostadsmarknaden. 

HSB Bospar är ett enkelt och tryggt sätt att spara till ett framtida boende till dig själv, dina barn eller en annan närstående. Med ett bosparande kan du få förtur till HSBs cirka 25 000 hyresrätter och nybyggda bostadsrätter över hela Sverige. 

Det finns möjlighet att ställa frågor! 

Medverkande: Nikolina Bergman från HSB Göteborgs Boendeservice och Jennie Sandén, Familjeekonom på Danske Bank  

Om HSBs bosparande

I samarbete med Danske Bank erbjuder vi HSB Bospar – ett enkelt och tryggt sätt att spara till ett framtida boende till dig själv, dina barn eller en annan närstående. Med ett bosparande kan du få förtur till HSBs cirka 25 000 hyresrätter och nybyggda bostadsrätter över hela Sverige.

Läs mer och börja bospara på hsb.se/bospara

Anmäl dig här!

Webbinariet annordnas den 18 maj klockan 18 via teams. Länk skickas till alla anmälda deltagare.