Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Programmet till årets styrelsekonferens är släppt

15 november 2022

Efter två års uppehåll är det dags för HSB Malmös traditionsenliga styrelsekonferens. Den 26 november är dagen då förtroendevalda i HSB-bostadsrättsföreningar har chansen att utbyta erfarenheter, lyssna till aktuella föreläsningar om ekonomin och världsläget, gå på seminarier samt träffa företag som HSB har ramavtal med. Allt med fokus på att underlätta och göra styrelsearbetet ännu mer givande.

Morgonen inleds av Jens Magnusson, SEB:s chefsekonom, där han guidar publiken genom det ekonomiska landskapet och ger sin syn på både den globala och den svenska utvecklingen.

Därefter är det dags för 30-minuters seminarier, där deltagarna bland annat får ta del av goda exempel om hur de kan energioptimera bostadsrättsföreningen samt juridisk vägledning i att hantera olovliga andrahandsuthyrningar.

Dagen avslutas med Magnus Hulthe Andersson, näringspolitisk ansvarig hos Fastighetsägarna Syd, som ger en omvärldsspaning i det politiska läget, bland annat vad det kan innebära för fastighetsbranschen och bostadsrättsföreningar med en ny regering.

– Vi har verkligen gjort vårt yttersta för att skapa ett så värdefullt och aktuellt program som möjligt för våra förtroendevalda. Jag hoppas och tror att de går därifrån fullmatade med inspiration och nya kontakter, säger Lisa Renntun, chef för medlemsverksamheten på HSB Malmö.

Ta del av dagens hela program här.

Styrelsekonferensen är en kostnadsfri medlemsförmån för förtroendevalda i HSB Malmö-bostadsrättsföreningar. Inbjudan har gått ut till alla förtroendevalda via e-post. Om du saknar en inbjudan är du välkommen att kontakta HSB Malmö på info.malmo@hsb.se.

För mer information om HSB Malmö:
hsb.se

HSB Malmö är en ekonomisk förening som ägs av 53 000 medlemmar – enskilda personer och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder medlemskap, hyreslägenheter och nyproducerade bostadsrätter samt förvaltningstjänster. Våra medlemmar har bland annat möjlighet att bospara samt ta del av utbildningar och löpande rådgivning. Vår verksamhet finns i Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge.

Taggar

styrelsekonferens
förvaltning
medlemskapet