Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Pressinbjudan: Första spadtaget för Bocken 6 i Trelleborg

15 december 2022

HSB Malmö kan med stor glädje meddela att de tar ett första spadtag för hyresfastigheten Bocken 6 i Trelleborg, även om våningarna redan reser sig på platsen.

I centrala Trelleborg, med närhet till stadens kärna och centralstation, bygger nu HSB Malmö ihop ett befintligt hyreskvarter med nya bostäder.

Fasaden kläs med återbrukat tegel, och tanke har lagts på att designa för att minska spillet av material. Även klimatförbättrad betong används vid projektet.

Det ceremoniella första spadtaget tas måndagen den 19 december klockan 11.30-13.00. På plats kommer Kent Andersson, HSB Malmös ordförande, Fredrik Andersson, Skanskas regionchef, samt Ann Kajson Carlqvist, Trelleborgs kommunstyrelses ordförande.

Bocken 6 består av 27 hyreslägenheter, i storlekar från 50,2 till 69,5 m2 i boarea. Totalentreprenör är Skanska, och inflyttning planeras till slutet av 2023. Arkitekt är Fojab AB, Niklas Sonestad.

Gemensam utemiljö byggs tillsammans med grannfastigheterna Bocken 3, 5 och 7, och ingår i sidoentreprenader.

HSB Malmös uthyrningspolicy

Möjlighet att visa intresse för lägenheterna, samt mer information, kommer att finnas på hsb.se under 2023.

Datum: Måndagen den 19 december.

Tid: Klockan 11.30-13.00.

Adress: På innergården, ingång genom porten på Nygatan 96B.

Lunch: HSB bjuder på glögg samt en varm gryta.

För mer information och anmälan:

Kontakta Sarah Nilsson, kommunikationsansvarig på HSB Malmö, 010-442 30 18, Sarah.Nilsson@hsb.se

För mer information om HSB Malmö:
hsb.se

HSB Malmö är en ekonomisk förening som ägs av 53 000 medlemmar – enskilda personer och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder medlemskap, hyreslägenheter och nyproducerade bostadsrätter samt förvaltningstjänster. Våra medlemmar har bland annat möjlighet att bospara samt ta del av utbildningar och löpande rådgivning. Vår verksamhet finns i Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge.