Hemsida för brf

Den HSB-förening som ni är medlemmar i erbjuder bostadsrättsföreningar möjligheten att skapa en egen hemsida med snygg och sammanhållen grafisk profil i verktyget Episerver. På denna sida hittar du som är redaktör manual och länkar till instruktionsfilmer för verktyget.

Hemsidan vänder sig primärt till dem som är intresserade av att köpa en bostadsrätt i föreningen och de intressenter som är delaktiga i den processen, till exempel mäklare. Målet är att skapa förutsättningar för en bostadsrättsförening att marknadsföra sig i relation till hela HSB. Ett förenklat gränssnitt skapar förutsättningar för alla, oavsett tidigare erfarenhet, att redigera och bygga upp en egen hemsida.

Vill du veta mer om hur du gör för att få tillgång till en modern och användarvänlig hemsida till din bostadsrättsförening? Eller har du frågor om din befintliga brf-hemsida? Välkommen att kontakta din regionala HSB-förening för mer information.

Hsb.se har fått ett uppdaterat utseende

I juni 2021 fick hsb.se och HSB-bostadsrättsföreningars hemsidor ny kostym med nya typsnitt, färger, samt uppdaterad meny och sidfot. Funktioner på brf-hemsidor är samma som tidigare. Vänligen observera att vissa utseendeskillnader kan förekomma i instruktionsvideos och redaktörsmanual nedan, jämfört med hur brf-hemsidorna ser ut idag.

Videoguider

Videoguiderna visar steg för steg hur du använder de vanligaste funktionerna