Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Turning Torsos högsta våning öppnas för besökare

18 juni 2024

Turning Torsos högsta våning öppnas nu under sommaren upp för allmänheten, vilket ger besökare en unik möjlighet att njuta av den spektakulära utsikten från Malmös landmärke.

Den ikoniska skyskrapan, designad av den världsberömda arkitekten Santiago Calatrava, är känd över hela världen för sin arkitektur och innovation.

– Vi är stolta över att kunna öppna upp Turning Torso för besökare. Detta är ett tillfälle för både Malmöbor och turister att njuta av vyn över staden och Öresund, samtidigt som de får lära sig mer om byggnadens spännande historia, säger Mia Gustafson, chef för HSB Malmös konferensverksamhet Sky High Meetings.

Besöken är öppna på utvalda dagar 2 juli-10 augusti 2024. Biljetter köps i förväg online och HSB Malmös medlemmar får 30 procent rabatt.

Läs mer och boka biljett på Studiebesök Turning Torso - Sky High Meetings.

HSB Malmös medlemmar får 30 procent rabatt på biljettpriset genom att boka via länk på Mitt HSB.

Om Turning Torso

Turning Torso är en ikonisk skyskrapa i Malmö som ägs av HSB Malmö. Den unika designen, inspirerad av en vriden mänsklig torso, gör den till ett arkitektoniskt landmärke. Byggnaden är 190 meter hög och huserar hyreslägenheter samt kontorslokaler. Högst upp, våning 53 och 54, finns mötes- och konferensverksamheten Sky High Meetings.

För mer information om HSB Malmö:
hsb.se

HSB Malmö är en ekonomisk förening som ägs av 53 000 medlemmar – enskilda personer och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder medlemskap, hyreslägenheter och nyproducerade bostadsrätter samt förvaltningstjänster. Våra medlemmar har bland annat möjlighet att bospara samt ta del av utbildningar och löpande rådgivning. Vår verksamhet finns i Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge.

Taggar

hyresrätt
turning torso
medlemskapet