Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Våra evenemang

Vi på HSB Skåne tycker att det är viktigt att vara aktiva i samhället. Vi tycker också att det är viktigt att sprida såväl kunskap som engagemang till, och mellan, våra medlemmar.

Ett av många sätt vi gör detta på är genom olika evenemang. Vi anordnar allt från barnkollo, och mogenfika till mässor och galor. Vi ställer upp för idrottsföreningar och samarbetar med välgörenhetsorganisationer. Allt för att skapa ringar på vattet, stora som små.

Barnkollo

Magnarpskolonin i Magnarp vid Skälderviken är platsen där barn i decennier har tillbringat sommardagar. Att åka på sommarkollo är ett äventyr alla barn borde få vara med om. 

Läs mer här!

Mogenkollo

Ingen sommar utan kollo! Sedan sommaren 2011 bjuder vi in våra äldre medlemmar till mogenkollo över en weekend på Bäckaskog Slott i goda vänners lag. 

Läs mer här!

Barngala

Barnen är det viktigaste vi har, därför tycker vi att de ska få en egen gala. Med kända artister, galna upptåg och skojiga aktiviteter skapar vi en oförglömlig kväll för barnen. 

Läs mer här!

Ung & Engagerad

Ung och engagerad är ett nätverk där HSB Skåne, några gånger om året, bjuder in till träffar för att stärka unga vuxna i såväl det privata som det yrkesmässiga livet.

Läs mer här!