Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar

Vår fastighetsförvaltning är en klok investering för styrelsen, för de boende och för bostadsrättsföreningens framtid. Vi erbjuder fastighetsförvaltning i Sundsvall, Gävle, Östersund och alla andra orter där vi har medarbetare på plats för att hjälpa er.

Ni behöver inte vara medlem i HSB för att få den bästa förvaltningen!

Vi hjälper såväl stora som små bostadsrättsföreningar att sköta förvaltningen på ett professionellt, ekonomiskt och hållbart sätt. Vi anpassar och skräddarsyr förvaltningsupplägget efter era behov. Våra tjänster vänder sig till alla bostadsrättsföreningar, oavsett om ni är medlemmar i HSB eller inte.
mainimage

Vi gör vardagen för styrelsen lite enklare

HSBs fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar är en enkel lösning på många problem. Det är ett prisvärt och tryggt erbjudande, oavsett om ni är medlemmar i HSB eller inte.

Vi erbjuder fastighetsförvaltning i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sandviken, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Härnösand, Ljusdal, Sollefteå och Ånge.

Vi finns i Västernorrlands län, Jämtlands län och Gävleborgs län.

Vi kan hjälpa er med ekonomi, fastighetsskötsel, fastighetsförvaltare, renoveringar, energitjänster och allt annat som ska hanteras i en bostadsrättsförening. 

Vi anpassar fastighetsförvaltningen för att tillgodose olika föreningars behov, storlek och ambitionsnivå. Vi skräddarsyr ett förvaltningsupplägg anpassat efter just er förenings behov och önskemål. Kontakta oss så tittar vi på vilken lösning som passar just ert behov av fastighetsförvaltning.

Läs mer

För fastighetsägare

HSBs förvaltningstjänster är en långsiktigt klok investering och ett effektivt sätt för fastighetsägare att sköta sitt fastighetsbestånd. Med en huvudkontakt kan ni få hjälp med allt från ekonomi och juridik till städning och löpande reparationer, utan att lägga tid på nya upphandlingar. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av förvaltningstjänster av bostäder, affärsfastigheter och kontorslokaler.

För privatpersoner

Vi gör vardagen lite enklare. Det är målet med HSBs tjänster för dig som behöver hjälp med det praktiska. Det kan handla om allt från städning och fönsterputsning till juridisk rådgivning kring boendefrågor. Vi kan även erbjuda hantverkshjälp vid montage eller enklare reparationer. Det kan handla om löpande uppdrag eller hjälp vid enstaka tillfällen.

Vad kan er brf göra för att öka hållbarheten?

HSB har tagit fram en checklista som ger er koll på vad ni kan göra för att bli mer hållbara.

Alla kan kanske inte göra allt, men alla kan göra mycket mer. Utgå från era förutsättningar och gör det som är lämpligt för just er bostadsrättsförening. Vissa saker är enklare förändringar som ni kan lösa själva, andra kan vi alltid hjälpa er med – oavsett om det gäller utbildning, konkreta tjänster eller bara inspiration för resan framåt.

Läs mer