Övernattningsrum

Övernattningsrum BRF Borgmästaren, ordningsregler

Styrelsen har ställt i ordning ett övernattningsrum i anslutning till expeditionen på Södra Kansligatan. Här kan du låta dina gäster övernatta till en rimlig kostnad. Den boende ansvarar för sina gäster på alla sätt, såsom med nycklar, städning, ordning etc. Tanken är att övernattningsrummet fungerar som en utvidgning av den egna lägenheten, när man inte har plats för sina gäster. Det finns Wifi i övernattningsrummet.

Rummet är möblerat med en s.k. "Futon soffa" som kan bäddas ut till en 140 cm bred säng. Därutöver finns en familjevåningssäng med en underbädd på 120 cm och en överbedd på 90 cm. Täcken, kuddar och filtar finns i lokalen. Lakan och örngott tar varje gäst med sig själv. 

I lokalen finns tillgång till toalett och tvättställ. Dessutom finns ett litet pentry med kylskåp, Micro och introduktionsplatta. För städningen finns en dammsugare. ”Du bjuder väl på frukost när du har gäster?”

Lokalen bokas genom att du kontaktar vår vicevärd Stig Andersson. Han ansvarar för nycklar och betalning. Han nås på telefonnummer 070-566 24 56. Betalning sker med Swish i samband med att du gör bokningen. Pris per natt är 200 kr. Kvitteras med bostadsrättsinnehavarens namn vid betalning. Gjord betalning till föreningen återbetalas inte om hyresgäst uteblir eller att bokningen inte verskställs av andra skäl. 

Bostadsrättsinnehavaren ansvarar för bokningen och att lokalen städas efter nattgästerna. Om något blir förstört eller om något saknas i lokalen blir du som bostadsrättinnehavare ersättningsskyldig.

  • Husdjur är inte tillåtna
  • Lokalen får hyras högst 3 nätter i sträck
  • Den boende som hyrt lokalen har ansvar för att den blir städad före klockan 11 dagen efter. Om du inte är nöjd med städningen, tar du själv kontakt med föregående hyresgäst.
  • Det är inte tillåtet att hyra ut rummet om man inte själv är hemma. Föreningen ansvarar inte för värdesaker.
  • Rökning är absolut inte tillåtet i lokalen.

I nedanstående fil framgår information till den som hyr övernattningsrummet.