Styrelsen informerar juni-05

Information om beslut, åtgärder och tips

Områdets lekplatser

Vi är tacksamma för en telefonsignal till förvaltningskontoret, tfn 10 01 70, om du som förälder/vuxen upptäcker fel och/eller brister på lekplatsens utrustning. Ni som ”användare” upptäcker brister/fel betydligt snabbare än våra vaktmästare som rör sig i området.

Först-till-kvarn på 3 motionscyklar

Vi har 3 uttjänta motionscyklar från träningslokalen som en händige och intresserade kan hämta.
Kontakta förvaltningskontoret, tfn: 10 01 70, först-till-kvarn-principen gäller.

Träningslokalen

Vi påminner om att vår eminenta träningslokal endast får nyttjas av boende i föreningen och att personer yngre än 18 år endast får uppehålla sig i träningslokalen i målsmans sällskap. Kom också ihåg att du vid kontroll är skyldig att kunna visa att du är boende i Brf Bosvedjan.
Fullständiga ordningsregler finns uppsatta i direkt anslutning till träningslokalen - vi utgår ifrån att du som nyttjar lokalen är medveten om vilka regler som gäller och påföljden om dessa inte följs.

Hyra av föreningens lokaler

Vid hyra av någon av föreningens lokaler så får du uppge ditt lägenhetsnummer. Vi vill påminna om att det är lägenhetsinnehavaren av nämnda lägenhet som också står som ansvarig för t ex skadegörelse och dylikt.

Bosvedjedagen - 11 september

Som vanligt ett digert program - mer info kommer i slutet av augusti.

Våra parkeringar

Som alla vet finns det ett inom föreningen ett begränsat antal parkeringsplatser som våra gäster kan utnyttja. Vi vädjar därför till er alla som hyr en parkerings- eller garageplats att ni endast i ”nödfall” ställer er bil på gästparkeringsplatserna.

Höstens kursverksamhet

Just nu pågår arbetet med titta på vilka kurser som ska erbjudas föreningens medlemmar. Följande ämnen/kurser är under planering;
Skapa i trä för damer, Qui-ball, Spanska, Datakurser för nybörjare, Matlagning, Digitalfoto m.m.
Är det något speciellt som du skulle vilja se på vårt kursprogram?
Berätta det i så fall för Eva Sågström, tfn: 10 15 70.

Låt våra gårdar blomma

Har du lust att hjälpa till med att göra din gård lite finare? Ta kontakt med förvaltningskontoret och berätta att du vill plantera lite blommor i gårdens blomkrukor/farthinder. Du får då en rekvisition på jord och blommor och information om vart du ska/kan åka och handla.

En verklig trotjänarinna

Ingrid Olsson har varit anställd av HSB i 30 år och under alla dessa år har Ingrid varit verksam och boende här i Bosvedjan. Sitt arbete som städerska har hon utfört till absolut största belåtenhet.
Hon har dessutom alltid varit glad, trevlig och vänlig och man har blivit på gott humör av att träffa henne.

Den 13 maj gick Ingrid i pension och vi vill på detta sätt tacka henne för allt hon gjort under dessa 30 år och hoppas att hon får många många härliga år som pensionär och att resan till Australien blir lyckad och spännande.

  • 141312767.jpg
    141312767.jpg
  • 2198425703.jpg
    2198425703.jpg
  • 1343865236.jpg
    1343865236.jpg
  • 155564295.jpg
    155564295.jpg