Styrelsen informerar okt-06

Beslut, åtgärder och tips

Använd din egen parkering

Då vi har ett begränsat antal parkeringsplatser så ber vi dig som hyr en parkering eller ett garage att du använder detsamma och inte parkerar på de så kallade fria parkeringarna.

Din hund ska vara kopplad

Alla älskar inte din hund lika mycket som du gör. En del är
dessutom hundrädda och det även om just din hund är världens snällaste.
För allas trevnad så skall alltid din hund vara kopplad.

Trapphusen

Tyvärr så har vi fortfarande problem med att våra trapphus ”belamras” med saker som inte ska vara där. Cyklar och barnvagnar har egna utrymmen och ev. ”förbrukade” möbler ska naturligtvis upp till grovsoprummet.
I händelse av brand eller annan olycka så måste vi ha rena och säkra utrymningsvägar. Även den personal som då kommer att arbeta i våra hus (brandmän, ambulanspersonal m fl) måste kunna ta sig fram på ett snabbt och säkert sätt.

Inventering av källarutrymmen

För närvarande pågår en inventering av källare och skyddsrum inför kommande städning/ rensning. När turen kommer till just ditt hus får du ett skriftligt meddelande från förvaltningskontoret med utförligare information om vad som gäller för din husgrupp.

Mata inte fåglarna

Visst är det trevligt med fågelkvitter… men vi vädjar till alla medlemmar att inte mata de små liven från fönster/balkong eller slänga ut diverse matrester på gräsmattor/skogsdungar. Förutom att vi får hit en massa fåglar som väsnas och smutsar ner så drar dessa matrester även till sig råttor/ möss och ingen av oss vill väl få påhälsning av dessa små gynnare?

Hemsidan

Du vet väl om att även Brf Bosvedjan återfinns på nätet. Gå in på www.hsb.se, under rubriken ”Kontakt” finns länken ”Bostadsrättsföreningar”.
Brf Bosvedjan hittar du sedan under B (alla föreningar finns med i bokstavsordning).
Adressen är; http://www.hsb.se/mitt/bosvedjan

Sophustävlingen

Två inspektioner av områdets sophus är genomförda och utan att avslöja för mycket så kan vi säga att det numera ser riktigt bra ut i våra soprum.
Efter en tredje och sista inspektionen kommer vi att presentera vinnaren/vinnarna.

Bosvedjedagen

Som vanligt hade vi tur med vädret och ca 300 personer kom för att njuta av årets artister, umgås med vänner/grannar över en kopp kaffe i festlokalen eller fynda bland alla loppisborden.
Ett stort tack till alla som på ett eller annat sätt medverkar så att vi kan genomföra denna trevliga tradition.

Höstmöte den 7 december

Notera redan nu i kalendern att det är höstmöte den 7 december kl 19.00 i Bosvedjeskolans matsal.
Anslag kommer upp i trapphusen lite längre fram.