Styrelsen informerar sept-04

Information om beslut, åtgärder och tips. STYRELSEN TILLÖNSKAR ALLA BOENDE EN FIN HÖST.

Sopor

Efter en period med nuvarande sopkärl, har en utvärdering gjorts. Mycket har fungerat bra men problem förekommer också. I huvudsk ligger problemmen i att......

- Kärl överfyllts och fåglar drar ut innehåll
- Boende utanför vårt område kastar sopor hos oss
- Snö samlas runt och på kärlen eftersom de står utan tak
- Styrelsen är heller inte nöjd med det exteriöra utseendet

Ett förslag ligger nu som underlag för beslut. Förslaget går ut på att sätta upp låsbara sorteringshus, mestadels i anslutning och utseende liknande våra garage. Beslut under hösten.

Stambyten

Många är vi som funderar vad som händer med våra badrum och stamrenoveringar. Inte minst efter konkursen för Hus och Bygg Kompaniet som vi läst om i tidningarna. Efter informationsträff med ansvariga kan vi konstatera att inga problem tillförs projektet.

Arbetet kommer att gå vidare som planerat enligt den utlagda tidplanen. Med ny huvudansvarig förväntas kvarvarande arbeten gå minst lika bra eller bättre än tidigare. De långa tider en del lägenhetsinnehavare haft för sin renovering förväntas försvinna i det fortsatta projektet.

Gemensam el

På fjolårets årsstämman beslutades att föreningen skall verka för upphandling av gemensam el. Det har nu skrivits på om medverkan av större delen av lägenhetsinnehavarna i området. Styrelsen uppmanar de som fortfarande inte ställt sig positiva att tänka om. Vi tjänar alla ekonomiskt på att upphandla gemensam el. Kontakta områdeskontoret vid frågor.

Bosvedjedagen

Ställ upp den 12 september mellan kl: 12-15, vi garanterar att programmet är ett utav de bättre som presenterats. Nu hoppas vi på bra väder och mycket folk.

  • 1232116820.jpg
    1232116820.jpg
  • 3508941774.jpg
    3508941774.jpg
  • 1283309296.jpg
    1283309296.jpg