Fastigheterna

BRF Alboda har följande gemensamma lokaler som kan nyttjas av medlemmarna under vissa villkor:

> Tvättstugorna
> Bastun
> Föreningslokalen
> Gästrummet
> Förråden

Förvaltningsavtal

BRF Alboda har ett förvaltningsavtal med HSB som gäller administrativ och teknisk förvaltning (fastighetsskötsel). Logga in på Mitt HSB för att se vilka medlemsförmåner du har.

Som medlem i HSB kan du få kostnadsfri juridisk rådgivning. Din fråga kan handla om i princip vad som helst som berör boendet. Juridisk rådgivning 0771-472 472. Dessutom kan HSB erbjuda en livsbesiktning i samarbete med juristbyrå. Du ringer och bokar en tid och får då möjlighet att gå igenom din familjesituation med en jurist.

TV, bredband och telefoni

För digital-TV, bredband och telefoni har du som medlem följande valmöjligheter att teckna avtal:

Uttag för ComHem. Dessa uttag finns vanligen i vardagsrummet och vissa av sovrummen. Föreningen har avtal med ComHem där ett antal analoga TV-kanaler ingår i avgiften. Kostnaden för ytterligare abonnemang/tjänster står du som boende själv för.
> Kontakta ComHem

Uttag för bredband (fiber via Sollentuna Energis stadsnät i). Dessa uttag finns vanligen i hallen eller i köket. SEOM har samarbete med flera leverantörer för olika tjänster.
> Kontakta SEOM

Nyckelbeställning

Du som medlem beställer nycklar via e-post till styrelsen. Styrelsen skickar en beställning till Gerts Lås med kopia till dig så att du ser att beställningen finns hos dem. Gerts Lås tillverkar nyckeln medan du väntar på plats, och du står själv för kostnaden.

Gerts Lås & Larm
Hovslagarevägen 5
192 54 Sollentuna
08-35 41 00
info@gertslas.se