Nu blir tvättstugans bokning digital

12 december 2020 Nu tar föreningen steget in i den digitala framtiden. Fr.o.m. första februari sker all bokning via den nya tavlan. Information om hur du får tillväga kommer att finnas på plats i tvättstugansamt delas ut till varje lägenhet i den närmaste tiden.

Efter otaliga decennier med bokningscylindrar i tvättstugan tar nu föreningen steget in i den digitala framtiden. I januari 2021 kommer du att kunna boka tvättid via en app i din telefon. Ett nytt digitalt bokningssystem kommer att installeras i föreningen tvättstuga. Installationen av den nya
digitala tavlan kommer att ske redan innan årsskiftet, men tas i bruk först i februari 2021. Januari månad blir en övergångsperiod där man inte längre kan boka tvättstuga med sin bokningscylinder, men man kan boka via det nya systemet. Bokning kommer att vara möjlig både på plats i tvättstugan eller genom en app som du laddar ner till din telefon – fungerar både för Android och Iphone.

Information om hur du får tillväga kommer att finnas på plats i tvättstugan samt delas ut till varje lägenhet i slutet av december/början av januari.

Läs mer om hur du loggar in här.

Uppdaterad 2020-12-21