Snabbare bredband och ny TV-tjänst

21 augusti 2020 Från och med den 1:a juli får du som bor i BRF Färjan tillgång till snabbare bredband. Samtidigt får du också tillgång till TV-tjänsten Telenor Stream som bland annat gör att du kan se samma kanaler som du har i ditt TV-paket i lägenheten även i telefonen, surfplattan, datorn eller via din Smart TV/Chromecast — perfekt om man har TV i flera rum. Den nya tjänsten ingår redan i din avgift!
Äldre model TV på bänk
Ett nytt avtal ger dig som boende fler möjligheter. Fån och med den 1 juli 2020 har alla hushåll i Brf Färjan möjlighet att ansluta sig till Telenor Stream. Tjänsten gör att du bland annat kan ta med dina TV-kanaler till sommarhuset, eller bara titta i mobilen på stranden. Tjänsten ingår i din avgift och innebär ingen extra kostnad utöver det vi redan betalar.
 
Brf Färjan har en så kallad gruppanslutning hos Telenor. När du ringer till dem uppger du din adress och namn. Genom dessa uppgifter ser kundservice att du tillhör en gruppanslutning där betalningen redan ligger på din avgift. Du får alltså inte några nya kostnader.
 
Guide till Telenor Tv & Stream
 
1. Ring kundservice på 020-222 222. Berätta att du har gruppanslutning genom BRF Färjan och att vi numera har tv som ingår och att du vill få ditt kundnummer.
2. Du får välja om du vill ha tv-box hemskickad eller inte. Om du vill ha bara Telenor Stream kan du tacka nej till tv-box. Skulle den mot all förmodan skickas ut ändå, så hämta inte ut den så returneras den bara.
3. När du har fått ditt kundnummer, vänta 10 minuter och aktivera sen Telenor Stream här: https://registreratv.telenor.se/stream/aktiveringsportalen.html
4. Ladda ner appen Telenor Stream i App Store eller Google Play och logga in med e-post och lösenordet du valde i ovan steg.
5. Börja kolla på 16 tv-kanaler genom appen (funkar med ChromeCast eller Apple TV) eller genom din tv-box.