Presentation av Berge Städ AB

02 juli 2012

Historia, Vision & Organisation

Berge Städ föddes i Stockholm på tidigt 80-tal och tjänsteföretaget har sedan flera år uppnått högsta kreditvärdighet av Soliditet: AAA. Att professionellt sköta åtaganden mot kunder, anställda, myndigheter, leverantörer och människor i allmänhet är vår ledstjärna. Genom åren har vi till stora som små företag och organisationer samt privatpersoner, utfört och förmedlat städtjänster som till största delen utgörs av patrullstädning. Företagets vision är att alltid vara en samarbetspartner som associeras med att ha den enskilda människans väl och ve i fokus. Trygghet och långsiktighet präglar vår dagliga gärning som ska värna vårt bidrag till god arbetslivskvalitet i Sverige.

Vårt ledarskap som kännetecknas av en klar human attityd, har ambitionen att alla våra tjänster ska bli utförda med en stor portion servicevilja. En organisation där individerna är en blandning av kön och ålder samt med etnisk såväl socialt olika ursprung utgör en tillgång och inspiration. Vi väljer att samarbeta med människor som vi med vår mångåriga erfarenhet bedömer kan ta det individuella ansvar vi i förtroende ger dem. Personalomsättningen är anmärkningsvärt låg. Genom åren har vi byggt upp ett stort kontaktnät med kunskaper & kunnighet kring tjänster inom fastighetsskötsel. Ansvarstagande människor med stor servicevilja, tillit och individuell frihet presterar bättre och får ett rikare arbetsliv. Arbete utfört av pålitliga människor behöver bara undantagsvis kontrolleras på plats. Dagens medarbetare är med få undantag tillgängliga via sin mobiltelefon. Vår internkontroll utgörs inte sällan av bara ett telefonsamtal.

En rak kommunikation förenklar och snabba insatser på uppkomna problem förkortar tiden och minimerar irritation hos de inblandade. Med teknikens hjälp söker vi vara tillgängliga vardagar från tidig morgon till kväll.

Miljöpolicy

  • att skapa en bra och säker arbetsmiljö för alla medmänniskor.
  • att utforma verksamheten så att den följer Sveriges gällande miljölagstiftning och övriga förordningar.
  • att kunna erbjuda städtjänster där vi söker tillgodose våra kunders krav och efterfrågan på en tillfredsställande yttre och inre miljö.
  • att använda arbetsredskap, kemikalier och övriga hjälpmedel av god kvalitet och prioritera miljömärkta produkter.
  • att hålla oss uppdaterade om förändringar och nyheter om såväl ergonomiska. hjälpmedel, redskap och arbetsmetoder såsom kemiska produkter för att kunna göra bra miljöval.
  • att vara aktiva i vår dagliga gärning i det naturliga kretsloppet genom att återanvända, återvinna och minimera avfall och restprodukter.

Försäkringar

  • är godkänd för F-skatt
  • har ansvarsförsäkring hos if
  • har avtal med Fastighetsanst. Förbund.