Valberedningen söker nya medlemmar

06 mars 2022 Valberedningen söker nya medlemmar till styrelsen! Vi söker dig som har intresse och tid att engagera dig i föreningen.

Vi söker för närvarande: 

Revisor: Granskar årsredovisningen och styrelseprotokoll. Skriver också tillsammans med revisorn från HSBs riksförbund en revisionsberättelse. 

 

Styrelsemedlem: Du ska vara nyfiken, driven och självgående, men behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av styrelsearbete. Att sitta med i Brf Färjans styrelse innebär att gå på möten en gång i månaden, engagera sig i olika projekt som styrelsen har på sitt bord, eller att driva egna. På ett rullande schema har du också, månadsvis, ansvar för föreningens löpande arbete tillsammans med en annan medlem i styrelsen. 

 

Valberedningen: Tar fram nya kandidater till styrelsen, inför årsstämman. Ett jobb som inte är svårt, tar mindre tid än arbete i styrelsen, men är nog så viktigt för en stor förening som vår. 

 

Förutom chans att påverka och bidra, samt erfarenhet av styrelsearbete så får du även ett arvode för ditt arbete (inte jättestort, men ändå ett litet bidrag). 

 

Är du intresserad eller har frågor kontakta omgående farjanvalberedning@gmail.com Vi ser fram emot att höra ifrån dig!