Fastighetsförvaltning

Minnebergs samfällighet, Brf Sandvik, Svartvik, Tangen och Tranan har avtal med HSB Stockholm angående fastighetsförvaltning. Avtal gäller administrativ förvaltning, teknisk förvaltning, markskötsel och förvaltartjänster och nuvarande avtal löper till den 31 december 2023.

Huvudförvaltare i Minneberg är Olivia Fredriksson som är kundansvarig förvaltare för både samfälligheten och de fyra bostardsrättsföreningar som ingår i samfälligheten. Du kan nå förvaltaren via HSB kund- och medlemsservice (se telefon och e-post nedan).

Du har också möjlighet att träffa vår förvaltare på Panncentralen i Minneberg (se öppettider nedan).

Expedition i Panncentralen

En förvaltningsexpedition finns i Panncentralen, Svartviksslingan 93.

Öppettider:
Helgfri tisdag och torsdag 7.15 – 8.00 samt
Helgfri torsdag 17.00 – 18.00 (ej juni till augusti)

Under sommaren gäller andra öppettider (se anslag på dörren till panncentralen).

På expeditionen har du bland annat möjlighet att köpa filter till lägenhetens olika luftventiler samt lysrör och glimtändare till köks- och badrumsbelysning. Förvaltningskontoret ombesörjer uthyrning av garageplatser samt kodning och försäljning av kodbrickor till dörrlås.

Utlämning av nyckel till samlinglokalerna

Som regel lämnas tillträde digitalt till våra samlingslokaler (Badviken och Båtviken) när du bokat dem.

Är du i behov av en fysisk nyckel är det på förvaltningsexpedition i Panncentralen som du hämtar den. Se ovan för öppettider.

HSB kund- och medlemsservice

Utifrån förvaltningsavtalet med HSB kan du ta hjälp av kund- och medlemsservice som är din första kontaktväg som boende och kan hänvisa dig rätt. Du kan här får svar på frågor om t ex försäljning av bostadsrätt, panter, avgifter, hyror, uthyrning i andra hand, bostadssociala frågor (exv störande grannar), råd vid ombyggnation, trygghetsfrågor, stadgefrågor, namnändring av skylt på dörr eller i port, m.m.

Telefon:       010-442 11 00
E-post:         service.stockholm@hsb.se

Öppettider:
Måndag – onsdag samt fredag: 08.00-16.30.
Torsdag: 08.00-18.00

Felanmälan

Felanmälan kan göras dygnet runt till HSB.

Läs mer om felanmälan här

Mitt HSB

Via webben kan du använda HSB-portalen Mitt HSB för att hitta information om just ditt boende, anmäla ett ärende till Kund- och medlemsservice eller göra en felanmälan.

Inloggning till Mitt HSB kan du göra längst upp till höger på denna sida. Inloggning sker med Bank-ID.

Logga in på HSB portalen