Föreningsstämman 18 maj

13 maj 2017 Styrelsens formella kallelse till medlemmarna inför brf Römös föreningsstämma är utdelad i alla brevlådor. Den kan också laddas ned här nedan.

Valberedningen har formuerat sin lista över de medlemmar som ska föreslås till styrelse och andra förtroendeuppdrag. Därför kallade valberedningen till ett möte i träfflokalen 9 mars kl 19:00. På mötet närvarande också föreningsordförande Claes-Göran  Gahm och andra medlemmar i styrelsen.

Torsdag 4 maj genomfördes ett informationsmöte om Römös ekonomi i Träfflokalen, men eftersom närvaron inte var stor blir det ett nytt möte kl 19 tisdag 16 maj. Ekonomin presenteras ju i årsberättelsen på stämman, men på mötet blir det tillfälle till frågor och samtal om dessa ganska omfattande och komplicerade frågor. Årsberättelsen för 2016 delas ut men kan nås även här.

Föreningsstämman hålls alltså i år torsdag 18 maj.

 

Efter stämman bjuder föreningen samtliga närvarande medlemmar på buffé. Observera att det går bra att vara med på stämman och avstå från buffén, men inte tvärtom. Till maten serveras ett glas vin, öl eller annan dryck, kaffe och kaka. Anmälningstiden har gått ut nu.