Planerna för Sorögatan 27

06 oktober 2017 Till de boende i terrasshuset på Sorögatan har ett informationsblad delats ut. Arbetena med terrassrenoveringen där är delad i två etapper och den första för fasaderna inleds vecka 40. Den andra, för terrasserna, inleds i mitten av januari 2018. Nedan finns hela informationen som redan gått ut. Därtill en bild som visar Sorögatan 27 från ovan samt den preliminära tidsplanen.

Denna information delades ut till de som bor i Sorögatan 27:

 

Information om terrassrenoveringen Sorögatan 27.

Renoveringen är uppdelad i två etapper.

Etapp1 startar v40 med ställningsbyggande och omfattar putsning av gavlar och hisshus och beräknas vara klar i december 2017.

Etapp2 startar i mitten av januari 2018 med ställningsbyggande mot Fyngatan och omfattar renoveringen av terrasserna. Etappen skall vara klar i slutet av maj 2018.

Denna uppdelning innebär att inga ställningar med tillhörande täckning kommer att finnas under jul och nyårshelgen och Ni disponerar då terrasserna som vanligt. Vi återkommer med ett datum då terrasserna skall vara tömda.

Mer information finns på Brf Römö hemsida.

Denna utlovade information på hemsidan är de två dokument som finns nedan. Etapp 1 omfattar fasaderna på de två gavlarna och trapphuset på mitten av huset.