HSB Portalen

HSB Portalen är en sida där medlemmar, styrelseledamöter, mäklare och övriga intressenter loggar in för att utföra olika tjänster digitalt. Tjänsterna kommer att införas stegvis med början november 2012. Du loggar in på HSB Portalen via länkgen www.hsbportalen.se.

Du har nu blivit tilldelad Användarnamn och Lösenord. Om du skulle glömma eller tappa bort ditt lösenord surfar du till www.hsbportalen.se och klickar på länken "problem att logga in".
Genom att logga in i portalen via webben kan du få svar på många av dina frågor och slipper passa HSB kontorets telefontider. På "Mina Sidor" hittar du information som är relevant för dig som medlem, förtroendevald, boende och/eller bosparare i HSB.

Här kan du till exempel se:
•dina bosparpoäng
•dina bostadsavtal
•pantnoteringar med lånenummer
•din månadsavgift
•din hyresavi med ocr-nummret

Dessutom kommer förtroendevalda att kunna hitta information som ä relevant för uppdraget.

Första gången du loggar in på HSB Portalen får du upp en sida om PUL (personuppgiftlagen). Läs igenom dokumentet och klicka sedan att du godkänner villkoren. Om du inte godkänner villkoren kommer du inte kunna logga in på Portalen.
För att HSB Norra Stor-Stockholm ska lätt kunna komma i kontakt med dig är det bra att du kompletterar dina personuppgifter under "Min Profil" med e-postadress och telefonnummer.


Vanliga frågor:


-kommer jag att i fortsättningen kunna ringa till HSB felanmälan?
Svar -Ja, du kommer att i fortsättningen kunna felanmäla via telefon och HSB Portalen.

-Jag har tappat bort min hyresavi, hur gör jag?
Svar -Du kan antingen ringa HSB Ekonomiavdelningen på ordinarie telefontid eller logga in på HSB Portalen.

Hälsningar
//Styrelsen