Garagenytt Sep 2014/Garagerenoveringen Klar!

31 Augusti invigde vi garaget tillsammans med medlemmarna. Det var en trevlig tillställning där vi samlades utanför garaget och pratade bl. a. om det gångna året och de uppoffringar som vi alla gjorde i samband med renoveringen. Vi tackar samtliga medlemmar i föreningen för en smidig och tålmodig samarbete. För gästparkering hänvisar vi alla att använda Centrumparkeringen som numera går att parkera på dygnet runt mot betalning. Läs noga de befintliga skyltar och anvisningar! Styrelsen håller också en dialog med Kommunen angående disponering av kommunal mark för etablering av fler gästparkeringsplatser än vad vi har bygglov för. Parallellt med detta tittar styrelsen även på andra möjliga lösningar. Mer om gästparkering kommer att presenteras i de kommande infobladen.

MC-Platser

Fler platser (16st) än tidigare (8 st) har anordnats i det nya garaget och det är förbjudet att parkera MC framför/bakom bilarna, inte heller på platser som är avsedda för bilar (P-rutor). Ytterligare 4 mc-platser kommer att anläggas i garaget i början av september. Anmäl gärna intresseanmälan till HSB.

 

Däckförrådet

Däckförrådet har renoverats och utrustats med nya och bredare hyllor. Det finns fortfarande medlemmar som placerat sina däck på platser som enligt vår lista är tomma. Vänligen kontrollera en extra gång att ni har däcken på rätt plats.

 

 

Fler brunnar på plan 2 Nedre

Hittills har de extra brunnar som vi låtit installeras varit till stor hjälp mot vattenpölarna. Fler brunnar kommer att installeras på plan 2 Nedre till höst och vi hoppas att även dessa kommer att vara effektfullt mot de stora vattenpölarna.

 

 

 

Hälsningar

//Styrelsen


Nedan kan du läsa samtliga "Garagebrev" som styrelsen har delat ut till berörda medlemmar: