Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

M, Volvo Car Mobility – Ett smart sätt att ha bil

När du delar bil med dina grannar bidrar du till en mer hållbar stad

Artboard 1.png

M ger dig en bil när du behöver den, på dina villkor. Ladda ner M-appen och skapa ett konto och du är körklar på några minuter. Boka en timme eller så länge du vill. Lås upp med mobilen. När du är klar lämnar du bilen där du hämtade den. Med M slipper du krånglet som kommer med att äga en bil, men du får all nytta och bekvämlighet med att köra bil när du behöver det. Bränsle, försäkring och trängselskatt ingår alltid.

När du laddat ner M-appen får du tillgång till nya Volvobilar på 650 stationer i Sveriges största städer. Det finns allt från en kompakt och mångsidig XC40 till en rymlig och sofistikerad V90.

Som HSB-medlem har du fritt medlemskap i 6 månader på prisplanen ”Premium” utan anslutningsavgift i bildelningstjänsten M (värde 2370kr).

Fullständiga villkor, prisuppgifter och mer om vad som ingår i medlemskapet hittar du här.

Logga in i Mitt HSB och läs mer om hur du tar del av erbjudandet.

GoMore- dela bil och spara pengar

Dela bil med dina grannar och bidra till ett bättre sammhälle. GoMore är Skandinaviens största bildelningsplattform för privat biluthyrning och samåkning.

Som medlem i HSB får du 200 kronor i rabatt på din första bokning när du bokar via GoMore. Du får dessutom 10% rabatt på priset på alla framtida bokningar. 

Logga in i Mitt HSB och läs mer om hur du tar del av erbjudandet.

Nordic Choice Hotels

Som medlem i HSB får du 15% rabatt på Nordic Choice Hotels i Norden - Clarion Hotel, Comfort Hotel och Quality Hotel. Erbjudandet gäller alla rumstyper om du anländer fredag, lördag eller söndag.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Nordiska museet

Som HSB-medlem har du fri entré till Nordiska Museet och Lekstugan. Upp till fyra barn kan följa med kostnadsfritt, med undantag för tillfällen för särskilda evenemang med förhöjd avgift. Du har även 10 procent rabatt i Nordiska museets butik.

Gör så här:
1. Boka biljetter på Nordiska Museets webbplats.
2. Välj biljettyperna: Entré till Nordiska museet och/eller Lekstugan inkl. entré till Nordiska museet.
3. I kassan väljer du ”Vuxen med HSB-kort” och/eller ”Barn med HSB-kort”.
4. Visa ditt medlemsbevis i HSB i entrékassan vid besöket. Här hittar du ditt digitala medlemsbevis