Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Securitas - hemlarm

Med SecuritasHome får du ett professionellt övervakat system i en pålitlig
och beprövad plattform. Plattformen som är ett samarbete med Alarm.com har över 7 miljoner kunder och 100 miljoner uppkopplade enheter världen över, vilket gör att du kan känna dig trygg oavsett var du befinner dig. Securitas är rikstäckande och därför är våra väktare aldrig långt borta om larmet skulle gå. 

Nu erbjuder Securitas Sverige AB 25% rabatt på grundpaketet
och övriga komponenter till alla medlemmar i HSB.


För att ta del av erbjudandet logga in på Mitt HSB.

Bindningstiden är 24 månader och lägsta månadsabonnemang kostar 299 kr/mån.

1200px-Securitas_AB_logo.svg.png

SSF Stöldskyddsföreningen

SSF Stöldskyddsföreningen har en personlig säkerhetsrådgivning och produkter/tjänster som gör vardagen säkrare för dig och svårare för tjuven. Hos oss finns abonnemang på SSF Spärrtjänst med ID-stöldsupport och SSF Nyckelbrickan. Vi har också MärkDNA, där du får hjälp av den senaste tekniken att stöldskyddsmärka dina ägodelar med SSF DNA-märkning.

Beställ på www.stoldskyddsforeningen.se/privat/hsb

Beredskapsfabriken

I orostider kan det vara bra att förbereda hur man klarar de mest grundläggande behoven om tillgång till vatten och el skulle försvinna. Som HSB-medlem får du 10 % rabatt på hela sortimentet.

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.