Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkomna till HSB Göta!

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning, nyproduktion av villor, bostadsrätter och hyresrätter Vi är en helhetsentreprenör med eget fastighetsbolag och hyreslägenheter. Utöver våra bostadsrättsföreningar har vi en rad privata fastighetsägare som nöjda kunder. Vi finns i Jönköpings, Hallands samt i delar av Södra Älvsborgs län.

Dags att nominera!

Nu är det dags för dig medlem att nominera kandidater till förtroendeuppdrag inom HSB Göta. Du kan också skriva en motion till vår styrelse!

Styrelserna för HSB Göta och HSB Sydost har beslutat om att gå fram med ett förslag om fusion de båda föreningarna emellan. 

Läs mer om förslaget här! 

Köp bostad

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Hyr bostad

Upptäck HSBs 26 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Betala enkelt

Vill du betala avgiften eller hyran enkelt och smidigt och samtidigt bidra till en bättre miljö? Då ska du välja några av våra kostnadsfria digitala betalningstjänster!

Läs mer här

Hyresgästernas frågor och svar

Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna vi får från både blivande och nuvarande hyresgäster. Om du ändå inte hittar det du undrar över är du såklart välkommen att kontakta oss!

Läs mer här

Nyproduktion

Vad sägs om badrocksavstånd till kallbadhus och lång sandstrand?

På Liljeholmen - ett stenkast från Vätterstranden i centrala Jönköping - bygger vi 48 nya bostadsrätter.

Inflyttningsklara!

HSB brf Fågeln

Hyresrätter och trygghetsboende på Skeppsbron i Jönköping

Vi bygger 149 nya hyresrätter inklusive 60 trygghetsboenden på Skeppsbron i centrala Jönköping! Uthyrningen är i full gång. Du hittar de lediga lägenheterna här på vår hemsida, under Hyr bostad.

I April 2024 påbörjar vi inflyttningen! Börja bospara nu, så har du chans till förtur på våra fina lägenheter på HSB Parketten på Skeppsbron. 

HSB Parketten

Hållbarhet

Hållbarhet för HSB Göta

Hållbarhet är en av vår tids största utmaningar och något som genomsyrar allt vi gör i våra liv. Boendet är så klart inget undantag. Snarare tvärtom. Smidigare sopsortering, miljövänliga byggmaterial och hållbar energiförsörjning är bara några exempel på saker som vi på HSB Göta måste ta hänsyn.

HSB Göta vill vara en viktig aktör för ett mer hållbart samhälle. Ett hållbart samhälle präglas av mångfald, är jämställt och tryggt för de många människor som bor och lever där.

Fler nyheter från HSB

loading gif
Visa alla nyheter