Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Brf-hemsidan gör din förening mer tillgänglig

Har du funderat över att skapa en hemsida till din bostadsrättsförening? Nu är det enklare än någonsin!
Skapa en hemsida för din bostadsrättsförening

Kontakta oss

Manualer

Som HSB-bostadsrättsförening har du möjligheten att skapa en egen hemsida på hsb.se. Med ett användarvänligt, webbaserat verktyg kan du administera din hemsida var du än befinner dig. I tjänsten ingår också support om du stöter på några problem och behöver hjälp.

Att ha en trevlig hemsida med information om föreningen skapar ett stort mervärde, inte minst för utomstående intressenter som köpare, banker och mäklare.

Gör som så många andra HSB-bostadsrättsföreningar – skaffa en hemsida via oss.

Kontakta oss

Vill du få kostnadsfri rådgivning eller offert på denna eller någon annan tjänst inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss. 

Vill du veta mer om våra andra tjänster?

Vi har en lång erfarenhet av att förvalta bostäder, såväl stora föreningar som små. Vi har allt från ekonomisk förvaltning, fastighetsförvaltare som kan hjälpa er med teknisk förvaltning till projektledare som har expertisen inom bland annat stambyte, energioptimering och drift samt renovering och ombyggnad. Behöver ni hjälp med fastighetsservice från våra duktiga fastighetsskötarekan vi naturligtvis det också.

Vi har lokalkontor i Nyköping, Eskilstuna och Strängnäs.

Vi är intresserade av