Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsservice för brf

Behöver din bostadsrättsförening hjälp med fastighetsservice? HSB Södermanlands fastighetsservice erbjuder snabb och professionell hjälp och med våra lokala kontor i Eskilstuna, Nyköping och Strängnäs så kan vi snabbt vara på plats.
HSB Göteborgs fastighetsservice erbjuder snabb och professionell fastighetsservice.

Kontakta oss

Fastighetsservice för din förening och bostad

HSB Södermanlands servicetekniker har stor erfarenheter av fastigheter och deras behov, vilket gör att vi kan utföra arbetet snabbt och effektivt. Vi har ett stort utbud av tjänster inom el, VVS och ventilation, måleri och snickeri. Vi servar, reparerar och byter ut tvättutrustningen i era tvättstugor samt utför säkerhetskontroller. 

Kort och gott kan man säga att fastighetsservice är vår grej och med våra lokala kontor i Eskilstuna, Nyköping och Strängnäs kan vi snabbt vara på plats. 

Kontakta oss

Vill du få kostnadsfri rådgivning eller offert på fastighetsservice eller någon annan tjänst inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss. 

Vill du veta mer om våra andra tjänster?

Vi har en lång erfarenhet av att förvalta bostäder, såväl stora föreningar som små. Vi har allt från ekonomisk förvaltning, fastighetsförvaltare som kan hjälpa er med teknisk förvaltning till projektledare som har expertisen inom bland annat stambyte, energioptimering och drift samt renovering och ombyggnad. Behöver ni hjälp med fastighetsservice från våra duktiga fastighetsskötarekan vi naturligtvis det också.

 

 

Vi är intresserade av