Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Medlemserbjudanden

Som HSB-medlem har du tillgång till många uppskattade medlemserbjudanden.

Aktuellt just nu

Badrumsinredning

Hafa: Upp till 60 procent rabatt på utvald badrumsinredning

Hafa erbjuder Nordens bredaste sortiment av badrumprodukter för hela badrummet. Under april får du som SB-medlem upp till 60 procent rabatt på utvald badrumsinredning. Du får också 30 procent rabatt på Hafas övriga sortiment, samt fri frakt.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Målande kvinna

Flügger Färg: 35 procent rabatt på Wood Text utomhusfärg

Flügger har ca 150 färgbutiker i Sverige. Som HSB-medlem har du alltid 20 procent rabatt på Flügger Färg och Fiona tapeter samt 10 procent på övrigt sortiment. Fram till 25 april 2024 har du dessutom 35 procent rabatt på Wood Text utomhusfärg. I våra butiker erbjuder vi ett komplett sortiment oavsett vilket hemmaprojekt du planerar.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet

Centro kakel

Centro: 25 procent rabatt på kakel och klinker

Är det dags att förnya badrummet eller renovera köket? Nu får du som HSB-medlem 20 procent på kakel, klinker och granitkeramik hos oss på Centro. För inspiration, besök våra Concept Studios eller vår Instagram. Rabatten gäller mot uppvisande av medlemsbevis. Erbjudandet gäller 2024.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet

HP: Fynda ny teknik till fantastiska priser!

Som HSB-medlem kan du handla i en speciell webbutik hos HP Online Store med upp till 40 procent rabatt på datorer, skrivare, skärmar, tillbehör och mycket mer. Just nu får du dessutom ytterligare fem procent rabatt på majoriteten av sortimentet som gäller fram till den 12 april 2024. 

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

 

Hatthylla och klädhängare

Maze: 25 procent rabatt på designmöbler

Hos Maze hittar du hållbara och snygga designmöbler tillverkade i Sverige. Som HSB-medlem får du 25 procent rabatt på sortimentet mellan 1 mars och 31 maj.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet

JOY wokpanna

Nordkök: Mandolin på köpet

Som medlem i HSB får du en mandolin på köpet när du beställer en JOY wokpanna 28 cm. Wokpannan är tillverkad i gjuten aluminium med keramisk PFAS-fri non-stickyta. Erbjudandet gäller fram till 31 maj 2024. Du får även 25 procent rabatt på hela Nordköks sortiment i webbshopen nordkok.se.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet

Vrida lamparm

Vrida of Sweden: 25 procent rabatt på lamparmar

Flytta taklampan med lamparmar från Vrida. Installationen är enkel och lamparmarna ger dig möjlighet att flytta taklampan upp till 150 cm. Dessutom är de roterbara i 360 grader. Under mars och april får du som medlem i HSB 25 procent på alla modeller på Vrida med användningen av rabattkoden som du hittar på Mitt HSB. Ordinarie rabatt under resten av året är 20 procent.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet

Trasig dragkedja

Repamera: Fixa vårjackan – fritt byte av löpare

Visste du att det i 9 av 10 fall är löparen som behövs bytas när dragkedjan bråkar? Löparen är släden på dragkedjan, den man drar upp och ner för att öppna och stänga. Nu får du som HSB-medlem fritt byte av löpare på vårjacka. Erbjudandet gäller vid användning av rabattkod. Max 5 jackor/löpare per hushåll, bara en per tillfälle.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet

Barn leker i köket

Micki: 15 procent rabatt på leksaker året ut

Nu får du som HSB-medlem 15 procent rabatt på alla leksaker på mickiofsweden.com. Här hittar du alla barnens favoritleksaker, från Pippi, Bamse, Bluey, Skrållan, Rubens Barn och många fler. Erbjudandet gäller på mickiofsweden.com till och med 31 december 2024 mot uppvisande av rabattkod och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet