Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Medlemsaktiviteter

Här hittar du aktuella medlemsaktiviteter och evenemang för dig som är medlem i HSB Göteborg. Du hittar mer information om aktiviteterna och anmälan i Mitt HSB.

HSB Cup Boule

Den 3 september arrangeras den årliga bouleturningen av HSB Göteborg och brf Grevegården i Tynnered. 

Varje lag består av två personer som spelar 5 matcher under dagen, minst en i av lagmedlemmarna behöver vara medlem i HSB Göteborg.

Anmälan: Anmäl ditt lag senast den 31 augusti via mejl till peter.elmrin@hotmail.com eller på telefon 0704-775 413.

Nyfiken på styrelsearbete i bostadsrättsförening

Välkommen på ett webbinarium om styrelsearbete den 22 september klockan 18.00!

HSB Göteborgs experter och en styrelseledamot från en bostadsrättsförening berättar och svarar på frågor om vad det innabär att sitta i en bostadsrättsförenings styrelse. 

Plats: Webbinarium, länk skickas till anmälda deltagare. 

Anmälan: Anmäl dig här

Stadsvandring i Klippan

Följ med på en vandring i historiska Klippan som vackert beläget vid foten av Älvsborgsbron och Göta Älv. Här får vi ta del av både områdets och Göteborgs långa historia. Här låg en gång ett slott som också var en viktig gränsbefästning och var en tid också en av staden Göteborgs föregångare. 

Var: Samling vid Bruksgatan i Majorna 

När: 4 och 5 september 

Till anmälan i Mitt HSB

Mamma Mu hittar hem

När en världsvan stork dyker upp på gården får Mamma Mu anledning att ställa sig frågan: vad är egentligen ett hem? Hur kan hon veta att just hagen och gården där hon är nu är hennes hem? Tänk om det finns något bättre någon annanstans i den stora, stora världen. Kråkan kämpar för att visa sin vän att gräset inte är grönare på andra sidan landsvägen – men ibland måste man gå vilse för att hitta hem. ”Mamma Mu hittar hem” är en rolig och sprakande långfilm för hela familjen!  

Alla medlemmar får ta med sig ett barn. 

När: 24 september klockan 10.00

Var: Filmstaden Bergakungen

Till anmälan i Mitt HSB