Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar i Göteborg

Vår fastighetsförvaltning är en klok investering för styrelsen, för de boende och för bostadsrättsföreningens framtid. HSB Göteborg erbjuder fastighetsförvaltning som är prisvärd och trygg, oavsett om ni är medlemmar i HSB eller inte.

Våra fastighetsförvaltare kan hjälpa er med det mesta som behöver hanteras i en bostadsrättsförening. Vi erbjuder olika avtal på fastighetsförvaltare för att kunna passa alla behov i både stora och små bostadsföreningar. 

Vi erbjuder också ekonomisk förvaltning, som avlastar brf-styrelsen i arbetet med föreningens ekonomi, samt tjänster inom renovering, juridik, energi, boendesociala tjänster och fastighetsskötsel.

Exempelvis erbjuder vi att utföra energideklaration åt bostadsrättsföreningar i Göteborg med omnejd, vilket är obligatoriskt för brf:er att utföra.  

Vår fastighetsförvaltning kan anpassas efter föreningars olika behov, storlek och ambitionsnivå. Vi skräddarsyr ett förvaltningsupplägg anpassat efter just din förenings behov och önskemål.

Det är lätt att byta till HSB Göteborg

    1. Be om offert: Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och offert. Tillsammans tittar vi på vilken förvaltning just er bostadsrättsförening behöver.

    2. Säg upp befintliga avtal:Håll koll på era avtal med befintliga leverantörer och säg upp dem i god tid.

    3. Bekymmersfri övergång: Efter godkännande av offert sköter vi all hantering av handlingar och underlag från er nuvarande leverantör enligt överenskommen tidplan.

    4. Uppstartsmöte: Ett dedikerat team från oss hjälper er igång. Vi ser också till att informera medlemmar om nya kontaktvägar för våra olika tjänster.

Tjänstebroschyr Förvaltning

Våra tjänster inom fastighetsförvaltning

Ekonomisk förvaltning

En partner som hjälper till med alla delar av bostadsrättsföreningens ekonomi.

Fastighetsförvaltaren är styrelsens förlängda arm

Fastighetsförvaltare

Styrelsens högra hand. Få all expertis och det kontaktnät som en styrelse kan sakna.

Teknisk förvaltning

Full koll på er fastighet med Sveriges bredaste utbud av tekniska förvaltningstjänster. Vi tittar på en lösning för just era behov.

Energi

Få total koll på hur mycket energi ni förbrukar – och hur ni gör det. Vi hjälper er med hållbara lösningar som är bra för ekonomin och miljön.

Renovering & Ombyggnad

Få hjälp med renoverings- och ombyggnationsprojekt, från start till mål.

Utemiljö och innergårdar

Luta er tillbaka och låt våra experter ta hand om trädgårdsskötseln med stort och smått från planering till genomförande.

HSBs jurister hjälper er att tänka efter - före

Juridik

Bra juridik är att tänka efter – före. Våra jurister har en unik erfarenhet kring bostadsrättsfrågor som du kan ta hjälp av.

 

Boendesociala tjänster

En social och personlig tjänst som gör livet lättare när grannsämjan hotas.Rådgivande tjänster

Ta hjälp av våra experter inom fastighetsförvaltning. Med relevanta data och analyser kan er bostadsrättsförening göra goda investeringar och besparingar i framtiden.

Få kostnadsfri rådgivning och offert från HSB Göteborg

Vi är intresserade av: