Exjobb i HSB Living Lab

Vill du göra ditt exjobb i HSB Living Lab? Hos oss har du möjligheten att testa nya idéer i en forskningsarena där människor faktiskt bor och lever. Dessutom erbjuder fastigheten en infrastruktur som är speciellt anpassad för forskning och utveckling.
mainimage

Att göra exjobb hos oss innebär att du kan jobba med komplexa problem i en kreativ miljö tillsammans med kunniga experter från våra partnerföretag.

Ett examensarbete ger dig också bra möjligheter att knyta nya kontakter, värdefulla för både dina studier och framtiden. Samtidigt som du får chansen att dela din kompetens och inspirera med nya idéer och perspektiv.

Vår förhoppning är att ditt examensarbete hos oss och dina idéer kan bidra till utvecklingen av framtidens hållbara boende. 

Vi välkomnar examensarbeten och studentprojekt från Chalmers såväl som andra lärosäten. 

För att genomföra ett studentprojekt hos oss behövs en utsedd och ansvarig handledare från lärosätetet för att ansökan ska bli godkänd. Studentprojekt antas löpande och behöver inte invänta våra ansökningsomgångar.  

Låter det intressant? Du hittar ansökningsmallen nedan. Det går också bra att höra av sig till Madelaine.Doufrix@HSB.se om du vill veta mer.  

Ansökningsmall studentprojekt