Information från styrelsen januari 2024

22 januari 2024 När förvaltaren söker dig, parkering av fordon och årsstämma

När förvaltaren söker dig; Föreningens förvaltare har vid ett flertal tillfällen haft problem med att få kontakt med medlemmar i enskilda ärenden. Förvaltaren ringer och lämnar meddelanden, skickar e-post och som sista åtgärd åker ut till föreningen och lägger en lapp i brevlådan om att den boende ska höra av sig. Detta tar tid från andra uppdrag som förvaltaren har till föreningen, och som vi eventuellt får betala extra för. Som det är nu kan det gå månader innan vi kommer vidare i ett specifikt ärende. När förvaltaren söker dig som medlem så förväntas du att återkoppla så snart du har möjlighet så att vi tillsammans kan lösa frågor så smidigt och effektivt som möjligt

Parkering av fordon; Styrelsen påminner om att du enligt de regler som gäller i brf Persiljan ska hyra en p-plats eller garage till din bil och/eller motorcykel, vilket även gäller om du frekvent kör hem i firmabil. Väljer du att inte hyra p-plats eller garage så är det parkering på gatan som gäller då gästparkeringarna är avsedda för just gäster. Det är tillåtet att stå på gästparkeringarna kortare stunder men inte över natten eller på helger.
Kontakta Robert Malm (telefon: 072-740 00 78 eller e-post: styrelsen@brfpersiljan.se) om du vill hyra p-plats/garage av föreningen.

Årsstämma 2024 och motioner; Den ordinarie årsstämman 2024 kommer att hållas tisdag 21 maj. Fram t.o.m. 29 februari kan du som medlem lämna in motioner till årsstämman. 

Så här skriver du en motion:
  1.     Skriv en rubrik som kortfattat beskriver vad förslaget handlar om.
  2.     Skriv vad förslaget handlar om.
  3.     Avsluta motionen med att själv föreslå ett beslut som du tycker att föreningsstämman ska ta.
  4.     Skriv under dokumentet med ditt/era namn och datum.
  5.     Skicka in din motion via e-post, se adress nedan, eller lägg i brevlådan utanför expeditionen på Mejramvägen 64.