Information från styrelsen mars 2021

16 mars 2021

Årsstämman; Kommer att hållas som planerat tisdag den 25 maj. Liksom förra året blir det poströstning med så liten fysisk närvaro som möjligt på själva stämman. Mer information kommer.

 

Vårens gårdsmöten och vårstädningar; P.g.a. corona pandemin rekommenderar styrelsen även i år att vårens gårdsmöten ställs in. Har du en fråga som du vill ta upp vänder du dig till styrelsen eller till vicevärden.

 

Styrelsen rekommenderar även att vårstädningarna genomförs individuellt. Listor med uppgifter som ska utföras sätts upp på lämplig plats. Du skriver sedan upp dig på den uppgift du vill utföra och bockar sedan av på listan när du är klar. Administrationen av detta sker som vanligt av gårdskommitté/gårdsombud. Kom ihåg att ange ett datum när allt skall vara klart.

 

Instruktion för gårdsmöten och gårdsstädning; Styrelsen har tagit fram en instruktion för gårdsmöten och gårdsstädning så att vi inom föreningen har en gemensam struktur att utgå från. När det gäller gårdsmöten har demokratifrågan varit uppe för diskussion och instruktionen innehåller bland annat hur långt i förväg ett möte ska aviseras och vad dagordningen ska innehålla. När det gäller gårdsstädningarna har styrelsen satt en lägsta nivå på vad som ska genomföras. Instruktionen skickas ut separat i samband med detta utskick.

 

Stölder i garagen; På förekommen anledning vill styrelsen uppmana alla som har garage att vara noga med att låsa porten. Det har försvunnit saker i garagen under den senaste tiden.

 

Max 8 personer i våra samlingslokaler; På förekommen anledning vill styrelsen även påminna om att max 8 personer får vistas samtidigt i gårdens samlingslokal.

 

RegelkollenHSB har en ny tjänst. På hsb.se/regelkollen hittar du lagar och regler som gäller för dig och din bostadsrättsförening.

 

Målning sommaren 2021; Under sommaren kommer målning av garageportarna, portalerna och lekplatserna att ske. Mer information kommer när det blir dags att påbörja arbetet.

 

Beskärning av fruktträd; Föreningen anlitar en firma, Grenkragen, sedan ett par år tillbaka som beskär föreningens fruktträd. Vissa träd beskärs på våren och andra beskärs på hösten. Träden beskärs utifrån en planering över flera år vilket kan göra att det för stunden kan se ut som om det inte är helt klart.


Till nyhetslistan